محل تبلیغات شما

خرید روغن صاف قنادی به چه منظوری انجام می شود؟

با توجه به انواع روغن هایی که تولید می شوند، روغن صاف قنادی نمونه ای برتر در روغن های تولیدی است که برای شیرینی پزی و قنادی مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع از روغن ها را در چند مرحله تولید می کنند و به مصرف می رسانند.

برای ساخت این روغن ها در ابتدا باید روغن های مایع را تولید کرد. زیرا هیچ روغن جامدی به غیر از روغن های حیوانی در طبیعت وجود ندارند. این نوع از روغن ها را از دانه های متفاوتی از گیاهان استخراج می کنند. برای اینکه بتوان خرید روغن صاف قنادی را انجام داد، کافی است تا این روغن های گیاهی را به روغن جامد تبدیل کرد.

روغن های جامد برای تولید نیاز به هیدروژناسیون روغن های گیاهی دارند. در این فرآیند روغن های گیاهی را توسط اتم های هیدروژن سیر می کنند تا چربی های غیر اشباع آنها به چربی های اشباع تبدیل شود. در این صورت مدت ماندگاری آنها افزایش پیدا می کند.

روغن های جامد برای تبدیل به روغن صاف قنادی باید تحت حرارت غیر مستقیم قرار گیرند. طی این جریان حباب های داخل روغن های جامد از بین می رود و این روغن ها بافتی نرم و صاف به دست می آورند.

در این صورت روغن مورد نظر را مجددا در یخچال نگهداری می کنند تا به روغن جامدی یکدست تبدیل شود. این نوع روغن را روغن صاف قنادی می نامند.

خرید روغن صاف قنادی به منظور افزایش کیفیت شیرینی های تولیدی مورد استفاده قرار می گیرد. برای مصارف دیگر بهتر است از این نوع روغن استفاده نشود. زیرا اسید های چرب  و ترانس آن بیشتر از روغن های گیاهی یا مخصوص سرخ کردنی است. به همین دلیل برای پخت و پز و سرخ کردن گزینه ای مناسب عنوان نمی شود. برای خرید روغن صاف قنادی هم می توان آن را به صورت صنعتی و هم خانگی خریداری کرد.

خرید روغن صاف قنادی به دلیل بافت نرم و یکدست

یکی از ویژگی هایی که سبب می شود تا خرید روغن صاف قنادی مورد استقبال فراوانی قرار گیرد را می توان بافت نرم و یکدست آن دانست. این نوع از روغن ها با توجه به اینکه برای پخت شیرینی و انواع نان های فانتزی مورد استفاده قرار می گیرند، باید دارای بافتی نرم و به دور از برجستگی باشند.

در روغن های جامد، به دلیل وجود مولکول های هوا بافت آن به صورت برجسته دیده می شود. به همین دلیل کیفیت شیرینی تولیدی با این نوع از روغن ها در حد بسیار پایینی قرار می گیرد. به منظور جلوگیری از این اتفاق روغن های جامد را در ابتدا توسط حرارت غیر مستقیم ذوب می کنند تا به صورت مایع درآید.

باید توجه کرد که هرگز این نوع از روغن را نباید توسط حرارت مستقیم گرم کرد. زیرا در این صورت روغن مورد نظر دچار سوختگی می شود و اسید های چرب اشباع و ترانس آن افزایش پیدا می کند. در این صورت خرید روغن صاف قنادی و مصرف آن بسیار خطرناک خواهد بود. همچنین با سوختگی روغن اسید های چرب غیر اشباع مفید کاهش پیدا می کند. در این صورت روغن مورد نظر برای سلامتی خطرات بسیاری را به بار می آورد.

چربی های غیر اشباع و اشباع در روغن صاف قنادی

این نوع از روغن ها هم دارای اسید های چرب غیر اشباع و هم اسید های چرب اشباع هستند. میزان اسیدهای چرب در روغن های جامد نباید بیشتر از ۳۰ درصد باشد. همچنین میزان اسید های چرب غیر اشباع نیز باید در حدود ۷۰ درصد در این روغن ها موجود باشد. روغن های صاف قنادی نباید بیشتر از ۱۰ درصد اسید های چرب ترانس داشته باشند. این نوع چربی ها عامل مهمی در ایجاد مواد سرطان زا و مضر برای بدن هستند.

چربی های غیر اشباع چربی های مفیدی هستند. این چربی ها برای سلامتی موادی مفید به حساب می آیند. برای سلامتی قلب، کبد، هوشیاری و بسیاری از موارد دیگر این نوع از چربی ها بسیار مورد نیاز هستند. همچنین چربی های امگا ۳ و ۶ در این نوع از روغن ها نیز باید به میزان قابل قبولی وجود داشته باشند.

لیزر درمانی دیسک کمر

درمان زخم پای دیابتی

اهمیت پا پزشکی چیست؟

روغن ,های ,صاف ,ها ,نوع ,قنادی ,روغن های ,صاف قنادی ,روغن صاف ,این نوع ,از روغن

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

لوازم خانگی افراکالا خدمات سفر نگین طبیعت ویستا رایانه ساختمان haftmaghz شمیم بهار niuwdap گل پونه شرکت سه سوت وب