محل تبلیغات شما


چگونه پزشک گوش فرزند من را معاینه می کند ؟

اگر پزشک شما قادر به تشخیص قطعی اوتیت میانی نباشد و کودک شما درد شدید گوش یا تب نداشته باشد پس از یک معاینه گوش بر روی کودک شما ممکن است از شما بخواهد یک یا دو روز صبر کنید تا ببیند که آیا گوش درد از بین می رود یا خیر. آکادمی متخصصان اطفال آمریکا دستورالعمل هایی را در سال 2013 صادر کرد که در آن پزشکان را تشویق می کند تا کودکان مبتلا به عفونت گوش را که نمی توانند به طور قطعی علت آن را تشخیص دهند از نزدیک پیگری و دنبال کنند، به خصوص کودکانی که در رنج سنی بین 6 ماه تا 2 سال قرار دارند. در صورت عدم بهبودی در طی 48 تا 72 ساعت پس از شروع علائم ، دستورالعمل ها به پزشكان توصیه می كنند كه درمان با آنتی بیوتیك را شروع كنند. بعضی اوقات درد گوش ناشی از عفونت نیست و بعضی از عفونت های گوش ممکن است بدون دریافت آنتی بیوتیک نیز بهتر شوند. استفاده از آنتی بیوتیک ها با احتیاط و با دلایل مناسب به جلوگیری از رشد باکتری هایی که در برابر آنتی بیوتیک ها مقاوم هستند نیز کمک می کند.

اگر پزشک شما آنتی بیوتیک تجویز کرده است ، مهم است که کودک شما دقیقاً و به طور کامل طبق تجویز پزشک آن را مصرف کند. اگرچه ممکن است در چند روز آینده کودک شما بهتر به نظر برسد، اما عفونت به طور کامل از بین نرفته است و قطع کردن زود دارو می تواند باعث بازگشت عفونت شود. مراجعه دوباره کودک به بیمارستان جهت پیگیری ، به پزشک معالج اجازه ارزیابی مجدد و بررسی اینکه آیا عفونت به طور کامل از بین رفته است یا خیر، را می دهد.

چه مدت طول می کشد تا فرزند من بهتر شود؟

کودک شما باید بعد از مراجعه به پزشک پس از گذشت چند روز، احساس بهتری داشته باشد. اگر چند روز گذشت و کودک شما هنوز هم بیمار به نظر می رسد ، با پزشک خود تماس بگیرید. کودک شما ممکن است به آنتی بیوتیکی متفاوت نیاز داشته باشد. بعد از از بین رفتن عفونت ، ممکن است هنوز در گوش میانی مایعاتی باقی بماند، اما معمولاً طی سه تا شش هفته بعد از بین می روند.

چه اتفاقی می افتد اگر کودک من همچنان دارای عفونت گوش باشد؟

برای جلوگیری از بازگشت عفونت و وزوز گوش ، باید عواملی که باعث بروز خطر در کودک شما می شود را محدود کنید. مانند عدم قرار گرفتن در اطراف افرادی که سیگار می کشند. با وجود این اقدامات احتیاطی ، ممکن است برخی از کودکان همچنان به عفونت گوش میانی دچار شوند، گاهی اوقات پنج یا شش بار در سال رخ میدهد. پزشک ممکن است چند ماه صبر کند تا ببیند آیا اوضاع به خودی خود بهتر می شود یا خیر. اما اگر عفونت ها از بین نروند و آنتی بیوتیک ها هم کمکی نکنند، بسیاری از پزشکان عمل جراحی را توصیه میکنند که در آن یک لوله تهویه کوچک (Ventilation Tube(VT)) را در پرده گوش کودک قرار می دهند ، تا باعث بهبود جریان هوا و جلوگیری از تجمع مایعات در گوش میانی شود. رایج ترین لوله های تهویه شش تا نه ماه در محل خود باقی می مانند و تا زمان خارج شدن نیاز به ویزیت و پیگیری دارند.

اگر با قرار گرفتن لوله تهویه همچنان از عفونت جلوگیری نشود ، ممکن است پزشک در نظر داشته باشد که آدنوئیدها را حذف کند تا از انتشار عفونت به مجرای استاش جلوگیری کند.

آیا می توان از عفونت گوش جلوگیری کرد؟

در حال حاضر ، بهترین راه برای پیشگیری از عفونت گوش ، کاهش عوامل خطرناک مرتبط با آنها است. در اینجا مواردی است که می توانید انجام دهید تا از خطر ابتلای فرزندتان به عفونت گوش جلوگیری کنید.

  • فرزند خود را در برابر آنفولانزا واکسینه کنید. مطمئن شوید که فرزند شما هر سال واکسن آنفلانزا را می زند.
  • توصیه می شود کودک خود را با واکسن ژوگه پنوموکوکی از نوع PCV13 واکسینه کنید (13-valent pneumococcal conjugate vaccine (PCV13))

PCV13 نسبت به واکسن های قبلی یعنی PCV7 کودک شما را در برابر انواع باکتریهای ایجاد کننده از عفونت بیشتر محافظت می کند. اگر فرزند شما قبلاً واکسیناسیون با PCV7 را انجام داده است ، در مورد نحوه انتقال واکسن او به نوع PCV13 با پزشک خود م کنید. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) توصیه می کند کودکان زیر 2 سال را از ابتدای 2 ماهگی واکسینه کنید. مطالعات نشان داده است كه كودكان واكسینه شده نسبت به کودکانی كه واكسینه نشده اند ، بسیار کمتر به عفونت گوش دچار میشوند. این واکسن برای کودکان در مهدکودک به شدت توصیه می شود.

  • مرتباً دستها را بشویید. شستن دست ها از گسترش میکروب ها جلوگیری می کند و به کودک شما در مبتلا نشدن به سرماخوردگی یا آنفولانزا کمک می کند.
  • از قرار گرفتن کودک در معرض دود سیگار جلوگیری کنید. مطالعات نشان داده است که نوزادانی که در نزدیکی افراد سیگاری هستند ، بیشتر دچار عفونت گوش می شوند.
  • هرگز اجازه ندهید که کودک شما برای یک خواب کوتاه و یا کل شب با شیشه شیر بخوابد.
  • اجازه ندهید که کودکان بیمار با یکدیگر وقت بگذرانند. تا آنجا که ممکن است ، اگر کودک شما بیمار است او را در معرض سایر کودکان قرار ندهید.

لیزر درمانی دیسک کمر

درمان زخم پای دیابتی

اهمیت پا پزشکی چیست؟

عفونت ,کودک ,، ,کند ,پزشک ,ممکن ,کودک شما ,ممکن است ,عفونت گوش ,می کند ,از عفونت

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ونوس گرافیک معرفی تجهیزات ساخت استخر متخصص مغز و اعصاب اخبار صنعتی ایران زمین مواد اولیه صنایع غذایی پیام رسان فندق مجله پزشکی ایران تک نت دکوراسیون داخلی دکوراسیون داخلی منزل